Present Image
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

OM

Present Image gir deg muligheten til å skape din personlige bildevegg med egne fotografier. Du kan enkelt laste opp dine bilder og vi printer dem på posters. Du finner også et stort utvalg av fine bilder og posters i tråd med de nyeste interiørtrendene – alltid til gode priser og av høy kvalitet. Med våre plakater kan du formidle den stilen du ønsker at hjemmet ditt skal vise frem. Mix egne bilder med våre motiver og lag en helt unik bildevegg etter din stil.

Kunst skal være for alle, og ved å tilby mange tusen ulike motiver håper vi at du finner noe som passer for deg. Hos Present Image kan du alltid finne innredningsinspirasjon til soverommet, en liten gang, et kontor eller et helt hjem.


I nettbutikken vår finner du fine bilder i alle mulige stiler og kunstformer. Vi tilbyr et stort sortiment av fotoplakater, klassiske svarthvitt-bilder, retrobilder, moderne kunst, illustrasjoner, fine barnebilder og mye mer. Vi følger med på de nyeste trendene innen kunst og interiør og vårt kreative team skaper også unike bilder som bare selges hos Present Image.

Vi oppdaterer kontinuerlig vårt sortimentet med nye produkter og motiver. Ta en titt på inspirasjonsdelen for å få tips til hvordan du kan kombinere de forskjellige bildene våre til vakre bildevegger, og hvordan du kan matche resten av interiøret ditt med flotte fargeglade bilder eller en ren minimalistisk stil.

Hold deg oppdatert på interiørtrender og nyheter ved å abonnere på nyhetsbrevet vårt. Du finner oss også på Instagram og Facebook – følg Present Image for å få med deg siste nytt og unike tilbud.
Del gjerne din nyinnkjøpte bildevegg på Instagram og vi reposter innlegget ditt på vår nettside og Instagramkonto til inspirasjon for andre.

Vi har prisgunstige bilder til alle rom av høy kvalitet.
Lag ditt eget personlige galleri med Presentimage.no!

Mobilbilder på poster

Alle tar flotte bilder med mobilen. Nå har kameraet i mobilen blitt så gode at vi kan printe dine bilder opptil 50x70cm  på poster. Sjekk at bildefilen du laster opp er minimum 2 Megabite (MB) Det sjekker du ved å holde curseren over bildet ditt.Du kan selvfølgelig laste opp bilder tatt med vanlig kamera også.

 

Present Image:
Org. nr 921035632
post@presentimage.no
 

Postadresse:
Bjørmoen 26
2068 Jessheim

 

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke