Present Image
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

PERSONVERN

 

PERSONOPPLYSNINGER

Din personlige integritet er veldig viktig for oss, og målet vårt er å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Vi skal alltid følge gjeldene lover og regler for personvern. Med disse retningslinjene vil vi hjelpe deg til å forstå hvilken informasjon vi smaler inn, samt hvordan vi kan bruke dem. I forbindelse med kjøp eller når du gir oss informasjon, godkjenner du retningslinjene og at vi kan behandle dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.

BEHANDLINGSANSVARLIG

Present Image.

Har ansvaret for behandling av dine personopplysninger.

PERSONOPPLYSNINGER SOM VI BEHANDLER

Vi behandler opplysninger som du sender til oss vi Presentimage.no, eller som vi samler inn for eksempel ved hjelp av informasjonskapsler for å kunne fullføre våre forpliktelser overfor deg som kunde og for å kunne håndtere kjøpene dine. 

Personopplysningene som vi kan få tilgang til, inkuderer: Personnummer, kjønn, navn, adresse, leveringadresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse, bestillings-, betalings- og kjøpshitorikk, bank - og kredittkortnummer.

BRUK

I tillegg til dette kan opplysningene også brukes i forbindelse med statistikk, direkte markedsføring. kundeundersøkelser, nyhetsbrev samt for identifikasjon. De kan også brukes i forbindelse med utsendelser per SMS, e-post og post, i tillegg til markedsføring og informasjon via telefon, med mindre du har motsatt deg dette. Hvis du ønsker å avbryte markedsføringen mot deg som kunde, kan du kontakte kundeservice.

Innsendte og innsamlede opplysninger kan brukes til å gi deg relevant informasjon og markedsføring, samt til å forbedre nettstedet vårt. Behandling for å forbedre betalingsløsninger og betalingsprosesser inkuderer behandling der dine personopplysninger, blant annet personnummeret ditt, overføres til andre bedrifter og trefjepartsleverandører i form av analysegrunnlag. Opplysninger kan samkjøres med opplysninger fra andre registre, for eksempel kredittopplysningsregistre. Vi kan også behandle personnummeret ditti forbindelse med kjøp for å gjennomføre kredittsjekk på oppdrag av betalings - og kredittleverandører. 

Med den største forsiktighet kan opplysningene også samkjøres med andre registre, både i og utenfor EU, og dine personopplysninger kan også overføres til, og behandles av samtalepartnere i forbindelse med dette og i tråd med gjeldene lover og regler. Videre kan personopplysningene også delesmed, eller samkjøres med myndigheter og våre samarbeidspartnere i forbindelse med for eksempel levering, kredittopplysninger og betalinger. Ved å godkjenne Present Images retningslinjer for personvern i forbindelse med kjøp eller oversending av opplysninger, så samtykker du også i at personopplysningene dine kan overføres til land utenfor EØS.

SALG AV BEDRIFTEN

Hvis Present Image blir solgt eller fusjonert med en annen organisasjon, kan dine personopplysninfer deles med våre rådgivere, eventuell kjøper og dennes rådgiver og de kan også overføres til bedriftens nye eiere.


GOOGLE

Vi har Googles tjenester til analyser og annonsering. Hvis du vil ha mer informasjon hvordan Google samler inn, deler og bruker data, så finner du det her


SIKRING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi har sikkerhetsrutiner og teknisk beskyttelse som sikrer personopplysningene. Tilgangen til personopplysningene er begrenset, og de ansatte må identifisere seg for å få tilgang til opplysningene de trenger. 

Present Image bruker blant annet SSL (secure Socket Layer) for trygg overføring av data via nettverk og internett. Du må påse at SSL ikke er avslått i innstillingene i nettleseren din. 


TID

Hvis du har bestilt noe fra, eller opprettet en konto hos Present Image og på den måten godtatt å bli registrert hos oss, lagrer vi opplysningene dine til du avregistrerer deg. Du kan avregistrere deg når som helst. Personopplysninger som vi får eller samler inn uten at du har registrert deg, lagrer vi bare så lenge det er nødvendinf for at vi skal kunne oppfylle våre og våre samarbeidspartneres forpliktelser overfor deg, for eksempel for levering og garantier.

Opplysninene vil uansett ikke lagres lenger enn de gjeldende personopplysningsreglene tillater.


DINE PERSONOPPLYSNINGER

I følge personvernforordningen har du rett til å få vite hvike personopplysninger som behandles om deg. Dette har du rett til en gang i året, og det skal være gratis å få denne informasjonen. Du må sende en skriftlig henvendelse til oss for å få denne informasjonen. I samsvar med personvernforordningen må du sende henvendelsen skriftlig per post. Du kan ikke sende den per e-post. Adressen til Present Image finner du på Present Image.no.

Det er viktig for oss at vi har riktige og oppdaterte personopplysninger. Ta kontakt hvis det er behov for endringer. Du kan, og har rett til å når som helst be om at dine personopplysninger korrigeres, slettes eller blokkeres.

Du kan, og har rett til å når som helst tilbakekalle godkjenning av behandling av dine personopplysninger. Du kan begrense tilbakekallingen til deler av behandlingen, for eksempel behandling som gjelder direktemarkedsføring.


BEGRENSNING

Nettstedet vårt har lenker til nettsteder som Present Image ikke eier eller har kontroll over. Våre retningslinjer for personvern gjelder kun for Present Images nettsteder, og det er kun disse vi tar ansvar for. Hvis du forlater Present Images nettsted og går til et annet nettsted, bør du lese retningslinjene for det aktuelle nettstedet.


ENDRINGER AV RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN

Vi forbeholder oss retten til å endre disse retningslinjene når som helst og i den utstrekning vi mener er nødvendig for å kunne oppfylle nye lovpålagte krav, tekniske krav eller for å eliminere usikkerhet. Endringer av retningslinjene blir publisert på nettstedet.


COOKIES

Her finner du mer informasjon om vår bruk av informasjonskapsler.

 

*vilkårene ble sist oppdatert 06.02.2018.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke