Present Image
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Vilkår for og laste opp ditt eget bilde

BILDER TATT MED KAMERA: Alle filer kan printes, men det er viktig at du er fornøyd med filen du laster opp. Vi kan redigere bildets størrelse og noe skarphet. Når vi redigerer må nødvendigvis noe av bilde kuttes.Dersom du ønsker sort/hvit må dette spesifiseres i kommentarfeltet ved bestillingen.

NB! MOBILKAMERA HAR TO LINSER. HOVEDKAMERA er plassert bak på mobilen og SEKUNDÆRKAMERA er plassert på forsiden av mobilen. Vi anbefaler å bruke HOVEDKAMERA men SEKUNDÆRKAMERA kan også benyttes. Du vil oppnå best kvalitet med hovekameraet.

OBS! PRESENT IMAGE TAR IKKE ANSVAR FOR OPPLASTEDE BILDER! 
Alle filer som ikke er et fotografi blir forkastet og pengene blir returnert. Vi følger reglene for personvern og alle opplastede bilder blir slettet etter 30 dager. Dersom du finner et bilde på Google må du sjekke bruksrettighetene til dette bildet. Velg «Bruksrettigheter» og deretter «Merket for gjenbruk» i undermenyen. De bildene som kommer opp nå har du lov til å bruke. OBS! Sjekk hvert bilde for eventuelle vilkår for bruken av det. F.eks. om du må oppgi navnet på fotografen på bildene.

Våre kunder er ansvarlig for at rettigheter blir klarert i henhold til den norske åndsverkloven og at andre regler i henhold til norsk lov er fulgt ved kopiering av materialet ved hjelp av Present Image.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke